Vill du bli en stjärna i Visma Spcs?

Saknar du viss kunskap i ditt arbete till vardags? Vill du hålla dig uppdaterad eller är det helt enkelt så att du vill lära dig något nytt?
DataPartner Akademi erbjuder dig en mängd olika kurser och med våra certifierade Vismalärare och mångåriga erfarenhet av diverse Visma Spcs program kan vi titulera oss som Vismaspecialister.

Våra lärare uppdaterar sig regelbundet för att följa med i framtidens utmaningar och nyheter.

utbildning
Vi fyller hela tiden på med nya kurser i vårt utbud. Är det någon specifik kurs du letar efter men inte hittar i vårt utbud? Kontakta oss så löser vi det!
Efter genomförd kurs erhåller du ett digitalt certifikat.

Grunderna i
Visma Administration

Kursen riktar sig till dig som ny användare av Visma Administration 500/1000/2000. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du lära dig grundläggande funktioner om bokföring, leverantörsreskontra, fakturering och kundreskontra.

Grunderna i
Visma Lön 300/600

Kursen riktar sig till dig ny användare av Visma Lön 300/600. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du lära dig grundläggande funktioner om lönarbete, lönekörning, schema, lägga upp anställd, snabbval och kalender m.m.

Bygg din egen
Visma Website & webbshop

Kursen riktar sig till dig som ny användare av Visma Website eller Visma Webshop. Du som har använt programmen en tid och känner dig osäker är också välkommen. Vi igenom hur du ansluter Visma Website och Webshop till ditt affärssystem, funktioner och hur du kopplar Google Analytics och Search Console till din sida.

Visma Ekonomiöversikt
Lär dig analysera och budgetera

Utbildningen är för dig som nyss köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt eller för dig som använt det ett tag men vill använda programmet fullt ut. Vi går igenom hur du lägger till och hanterar diagram, skapar budget, resultatrapporter och diverse funktioner i programmet.

Bli digital i ditt
Visma Administration

Lär dig att utnyttja digitala verktyg för att slippa manuella arbetsmoment och onödiga utskrifter. Några ämnen vi går igenom är elektronisk skattedeklaration, vad kräver lagen av dig, hur kan du digitalisera dina inköp och kvitton samt svarar vår Visma-konsult och lärare på era frågor och svar.

Visma eEkonomi
för nya användare

För dig som precis har köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt. Du som har arbetat i programmet är också välkommen, men nivån är anpassad för nya användare. Vi går bland annat igenom digitala tjänster och appar, försäljning, inköp, bankavstämning och moms.

[nectar_woo_products product_type=”all” category=”all” columns=”3″]
utbildning