Vill du bli en stjärna i Visma Spcs?

Saknar du viss kunskap i ditt arbete till vardags? Vill du hålla dig uppdaterad eller är det helt enkelt så att du vill lära dig något nytt?
DataPartner Akademi erbjuder dig en mängd olika kurser och med våra certifierade Vismalärare och mångåriga erfarenhet av diverse Visma Spcs program kan vi titulera oss som Vismaspecialister.

Våra lärare uppdaterar sig regelbundet för att följa med i framtidens utmaningar och nyheter.

akademi
Vi fyller hela tiden på med nya kurser i vårt utbud. Är det någon specifik kurs du letar efter men inte hittar i vårt utbud?
Kontakta oss så löser vi det!
Efter genomförd kurs erhåller du ett digitalt kursintyg.
digital

Bygg din egen
Visma Website & webbshop

Kursen riktar sig till dig som ny användare av Visma Website eller Visma Webshop. Du som har använt programmen en tid och känner dig osäker är också välkommen. Vi igenom hur du ansluter Visma Website och Webshop till ditt affärssystem, funktioner och hur du kopplar Google Analytics och Search Console till din sida.

eekonomi

Grunderna i
Visma Administration

Kursen riktar sig till dig som ny användare av Visma Administration 500/1000/2000. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du lära dig grundläggande funktioner om bokföring, leverantörsreskontra, inköp, fakturering och kundreskontra.

Visma Lön

Gör semesterårsavslut i
Visma Lön

En gång om året ska du göra semesterårsavslut. Då räknas nya betalda semesterdagar och semesterdaglöner fram och återstående semesterdagar flyttas till sparade dagar. Kursen passar dig som vill få koll på hur man gör ett semesterårsavslut i Visma Lön och vad man behöver förbereda innan.

eekonomi

Grunderna i
Visma Lön 300/600

Kursen riktar sig till dig ny användare av Visma Lön 300/600. Du som har haft programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du bland annat lära dig grundläggande funktioner om lönarbete, lönekörning och snabbval m.m.

eekonomi

Tips & Trix samt nyheter
i Visma Administration

 På kursen Tips & trix samt nyheter i Visma Administration går vi igenom funktioner du inte visste fanns samt de senaste nyheterna i den senaste versionen. Passar både nybörjare och vana användare i Visma Administration.

inkop_visma

Effektivisera inköpen i
Visma Administration

Kursen riktar sig till dig som arbetar med lager och inköp i Visma Administration. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du bland annat lära dig artikelvård inför lageroptimering och FIFO-priser.

digital

Bli digital i
Visma Administration

Lär dig att utnyttja digitala verktyg för att slippa manuella arbetsmoment och onödiga utskrifter. Vi går igenom elektronisk skattedeklaration, vad kräver lagen av dig, hur kan du digitalisera dina inköp samt svarar vår Vismalärare på era frågor och svar.

visma bokslut

Skapa årsredovisning
med Visma Bokslut

Passar både nya och vana användare.
Vi går igenom både grundläggande arbetssätt och mer avancerade tips & trix. Denna kurs kan med fördel kombineras med kursen “Arbeta effektivt med Visma Boksluts bilagor och avstämningar.”

visma bokslut

Arbeta effektivt med Visma Bokslut
bilagor och avstämningar

För dig som är ny användare så lär du dig från grunden hur man arbetar effektivt i programmet.
Vana användare är också välkomna och får lära sig tips & trix samt säkerställa att man arbetar effektivt i programmet.

Brexit

Brexit &
Visma Spcs

Är du ett utav de företag som står inför en utmaning nu när Brexit avtalet är på plats? Letar du svar på dina frågor?
DataPartner Akademi hjälper dig att reda ut frågetecken och tillsammans går vi igenom hur du ställer in och hanterar ditt Visma Administration utefter det nya avtalet.
eekonomi

Visma eEkonomi
för nya användare

För dig som precis har köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt. Du som har arbetat i programmet är också välkommen, men nivån är anpassad för nya användare. Vi går bland annat igenom digitala tjänster och appar, försäljning, inköp, bankavstämning och moms.

visma ekonomiöversikt

Visma Ekonomiöversikt
Lär dig analysera och budgetera

Utbildningen är för dig som nyss köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt eller för dig som använt det ett tag men vill använda programmet fullt ut. Vi går igenom hur du lägger till och hanterar diagram, skapar budget, resultatrapporter och diverse funktioner i programmet.

utbildning
partner