Vill du bli en stjärna på Visma Spcs?

Saknar du viss kunskap i ditt arbete till vardags? Vill du hålla dig uppdaterad eller är det helt enkelt så att du vill lära dig något nytt?
DataPartner Akademi erbjuder dig en mängd olika kurser och med våra certifierade Vismalärare och mångåriga erfarenhet av diverse Visma Spcs program kan vi titulera oss som Vismaspecialister.

Våra lärare uppdaterar sig regelbundet för att följa med i framtidens utmaningar och nyheter.

akademi
Vi fyller hela tiden på med nya kurser i vårt utbud. Är det någon specifik kurs du letar efter men inte hittar i vårt utbud?
Kontakta oss så löser vi det!
Efter genomförd kurs erhåller du ett digitalt kursintyg.

September 2021

Praktisk fördjupning om Rot/Rut och grön teknik – Visma Administration

Kursen riktar sig till både nya användare av ROT/RUT arbete i Visma Administration, eller till dig som arbetat med det tidigare, men är osäker på hur Grön Teknik ska användas. Via länk på datorn har du möjlighet att delta i en utbildning för att lära dig grundläggande funktioner som artikel och företagsinställningar

Praktisk fördjupning om Rot/Rut och grön teknik – Visma eEkonomi

Kursen riktar sig till både nya användare av ROT/RUT arbete i Visma eEkonomi, eller till dig som arbetat med det tidigare, men är osäker på hur Grön Teknik ska användas. Via länk på datorn har du möjlighet att delta i en utbildning för att lära dig grundläggande funktioner som artikel och företagsinställningar.

Visma ekonomiöversikt

Visma Ekonomiöversikt
Lär dig analysera och budgetera

Utbildningen är för dig som nyss köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt eller för dig som använt det ett tag men vill använda programmet fullt ut. Vi går igenom hur du lägger till och hanterar diagram, skapar budget, resultatrapporter och diverse funktioner i programmet.

Grunderna i
Visma Administration

Kursen riktar sig till dig som ny användare av Visma Administration 500/1000/2000. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du lära dig grundläggande funktioner om bokföring, leverantörsreskontra, inköp, fakturering och kundreskontra.

visma eekonomi

Arbeta effektivt i
Visma eEkonomi

För dig som precis har köpt programmet och vill komma igång på bästa sätt. Du som har arbetat i programmet är också välkommen, men nivån är anpassad för nya användare. Vi går bland annat igenom digitala tjänster och appar, försäljning, inköp, bankavstämning och moms.

Oktober 2021

anläggning

Kom igång med
Visma Anläggningsregister

visma lön

Grunderna i
Visma Lön

visma advisor

Effektivisera ditt byråarbete
med hjälp av Visma Advisor

November 2021

inköp visma

Effektivisera inköpen i
Visma Administration

Kursen riktar sig till dig som arbetar med lager och inköp i Visma Administration. Du som har använt programmet en tid och känner dig osäker är också välkommen. På kursen får du bland annat lära dig artikelvård inför lageroptimering och FIFO-priser.

Fortsättningskurs i
Visma Lön

För dig som har arbetat ett tag i Visma Lön och vill lära dig mer om smarta funktioner. Om du tidigare har gått grundkursen så är denna fortsättningskurs i Visma Lön perfekt att gå. Du får bland annat lära dig hur man skapar och anpassar lönearter.

visma bokslut

Visma Bokslut,
kom igång och börja arbeta

digital

Bli digital i
Visma Administration

Lär dig att utnyttja digitala verktyg för att slippa manuella arbetsmoment och onödiga utskrifter. Vi går igenom elektronisk skattedeklaration, vad kräver lagen av dig, hur kan du digitalisera dina inköp samt svarar vår Vismalärare på era frågor och svar.

Arbeta med pivottabeller &
statistik i Excel

December 2021

årsavslut

Årsavslut i
Visma Administration

Januari 2022

årsavslut

Årsavslut i
Visma Administration

utbildning
partner