DataPartner fortsätter satsa!

By 9 januari, 2017januari 26th, 2017Nyheter

Samtidigt som vi utses till ”Årets Partner 2016” av Visma Spcs så höjer vi ribban ännu ett steg och välkomnar en stigande stjärna till det redan stjärnspäckade gänget.

Det är med värme och stor glädje som jag och gänget på DataPartner välkomnar vår nye kollega och Affärskonsult Boban Mitic, som fr.o.m. den 1:a december 2016 blev en del av vårt fantastiska team. Därmed förstärker vi vår position som Vismaspecialist och som den ledande partnern till Visma Spcs.

Boban har en spännande bakgrund där han i många år jobbat med försäljning och pre-sales inom digital dokumenthantering både för Canon och Ocay (tidigare Gullbergs). Boban tillför en fantastisk erfarenhet och kompetens till DataPartner och vi ser redan nu hur uppskattad han är hos kunderna.

Boban kommer att utgå från vårt kontor i Malmö och givetvis är du välkommen att kontakta Boban på 076- 001 25 43
Jag önskar honom varmt välkommen och stort lycka till!

Alessandro Halén
VD/ DataPartner i Helsingborg AB

 

DataPartner är den marknadsledande leverantören/partnern av Visma SPCS, affärssystem och ekonomitjänster. Vi erbjuder SPCS–utbildningar, konsultation, lager- och logistiklösningar samt tillbehör för små och mellanstora företag. DataPartners affärsidé bygger på att ge Visma-användaren en enklare och tryggare arbetsdag till lägre kostnad. Vår styrka och unikitet ligger i vår spetskompetens inom Visma SPCS, Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar till nämnda system samt kompetensen att specialanpassa och integrera systemlösningar efter kundbehov.