Vi har integrationslösningar för alla företag

I mer än 25 år har vi på DataPartner levererat ekonomi- och affärssystem till små och medelstora företag. Vi har genom åren hjälpt massor med företag att få ett effektivare arbetsflöde genom att hjälpa till med projektledning, implementering och utbildning.
Vi är en helhetsleverantör av Visma SPCS alla produkter och erbjuder även våra egna tilläggstjänster kopplade till detta.
Våra konsulter är certifierade Visma-lärare och vi har en egen utvecklings- och supportavdelning.

Detta är anledningen till att vi kallar oss för Vismaspecialisten!
Läs några utav våra lösningar till nedan kunder

Tog kontakt med oss för att de behövde en koppling mellan deras nya hemsida och deras Visma Administration. De behövde få till att artiklar, prislistor, kunder och order automatiskt skickades mellan webben och Visma. Genom att installera vår DataConnect för vi över denna information. Toplux hemsida byggdes av vår samarbetspartner WebbPartner .

Har ett otroligt stort artikelregister som de hade tappat kontrollen på. Peter Hjortskull, Area Sales Manager tog kontakt med oss och ville ha hjälp.
Vår integrationstjänst Excel Import/Export löste detta så nu kan han på ett smidigt sätt hantera sitt artikelregister med hjälp av Excel.

AttestOnline är ett mycket enkelt och användarvänligt attestsystem, bra både för mig som ekonomiansvarig och för våra användare. Det som våra användare uppskattar mest är att det är tydligt och att det går fort att attestera. Fördelen för mig som ekonomiansvarig är att det är bra integrerat med Visma och att AttestOnline är lyhörda för synpunkter och anpassningar säger Tina Holm, Ekonomiansvarig.