DataPartner söker en ny lagkamrat!

DataPartner är Visma SPCS största leverantör av, affärssystem, konsult- ekonomitjänster.  Företaget erbjuder utbildningar, konsultation, lager- och logistiklösningar samt tillbehör till små och mellanstora företag. Styrkan ligger i spetskompetens inom Visma SPCS, Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar till nämnda system samt kompetensen att specialanpassa och integrera systemlösningar utifrån kundbehov. DataPartner grundades 1994 och har idag 18 medarbetare med kontor i Helsingborg, Malmö och Göteborg.

Programmerare i C-sharp/.NET till DataPartner i Helsingborg

Arbetsuppgift: 
Du är en del av vårt utvecklingsteam med uppgift att skapa nya, samt underhålla existerande programvaror. Tillsammans med våra sälj och supportorganisationer ansvarar du för analys, programmering, kvalitetskontroll, estimering samt planering av det arbete gruppen utför. Du förväntas ha en problemlösar-karaktär där du framförallt strävar efter att hitta rätt lösning åt kunden.  Då den miljö vi jobbar i huvudsak berör integrationer kommer du sällan ställas inför samma problem mer än en gång. Du förväntas kunna lösa uppgifter både i grupp och på egen hand.

Din bakgrund:
Du har minst 4 års programmeringserfarenhet och är en mycket duktig programmerare i C#/.NET. Vidare har du SQL-kompetens, behärskar svenska språket flytande i tal och skrift, god engelska i tal och skrift och är van att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning/projektledning, om du har ekonomisk kompetens och förstår affärsflöden, erfarenhet av samarbete med kunder och leverantörer, erfarenhet av affärssytem samt kompetens inom Azure och Power-BI.

Krav:  
– Minst 4 års programmeringserfarenhet
– Mycket duktig programmerare i C#/.NET
– SQL-kompetens
– Svenska flytande i tal och skrift
– God engelska i tal och skrift
– Van att arbeta självständigt

Meriterande: 
– Erfarenhet av arbetsledning/projektledning
– Ekonomisk kompetens (förstå affärsflöden)
– Erfarenhet av affärssystem
– Azure
– Power-BI

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där det finns en vilja att sprida kunskaper och idéer i ditt eget kontor. DataPartner jobbar med hela uppdrag där du har duktiga kollegor omkring dig. Vår personal anser själva att en av de roligaste anledningarna att komma till jobbet är att man har bra kollegor och att vi har kul tillsammans. Att jobba tillsammans i utmanande projekt har skapat en kultur hos oss som präglas av prestigelöshet, en öppenhet och omtänksamhet.

Placering:
 Helsingborg

Omfattning: Heltid

Tillträde: Omgående

Du är välkommen att söka tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför DataPartner i Helsingborg skall anställa just Dig. Vänligen uppmärksamma kraven ovan.

Avvakta inte då urval sker löpande.

Har du frågor är du välkommen att kontakta dennies(a)activpersonal.se (eventuell ansökan via mail plockas bort)

Obs! Ansökan görs enbart via Activpersonals sida Klicka här

Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av nya kollegor. Skicka gärna in en spontanansökan till Mikael Modig mm@dpab.se
Markera mailet med ”Spontanansökan”.

© DataPartner 2017