Vi har glädjen att idag välkomna Thomas Löfvenhamn i vårt team.
Thomas kommer närmast från Pector där han jobbat som Visma SPCS konsult och då fått vara med och bygga upp deras avdelning.
– Jag har tidigare jobbat på Visma Spcs i lite mer än 7 år och därför kan jag deras produkter och har bra kontakt med de anställda på Visma.
– Spännande är ordet när det gäller ankomsten till DataPartner. DataPartner är ett välkänt namn i Visma SPCS världen och att nu få möjligheten att vara med och bidra här samt att få jobba med flertalet olika integrationer är minst sagt spännande säger Thomas.

Thomas har även goda kontakter inom andra områden som t.ex. CRM system.
– Eftersom jag i många år arbetat som certifierad Vismalärare/konsult och säljare har jag kunskap inom många olika områden att kunna nyttja mig av säger Thomas och fortsätter.
– Jag gillar att hjälpa användarna från början till slut, det är viktigt att både jag och min kund ska känna oss trygga med varandra.

Men vem är då Thomas?
– Jag är gift sedan tretton år tillbaks och har två barn, tre och fem år gamla. Mycket av tiden går åt till barnen och vi bor i Göteborg med närheten till skog och natur. Förutom familjen är det musik och träning som är mina intressen.

För DataPartner är det extra kul då man positionerar sig ännu starkare på Visma SPCS kartan.
– För oss är detta ett riktigt bra nyförvärv. Vi får en certifierad Vismalärare/konsult med kunskaper inom alla våra områden. Vi är otroligt glada över att Thomas valde att komma till oss och vårt företag säger DataPartners VD Mikael Modig.