Ta bort dubbelarbete och ha en integrerad lösning

Fler och fler kunder vill automatisera sina vardagar med en koppling mellan sina interna- och externa system.
Vi kopplar Visma till er webshop, factoring bolag eller dyl. plus att vi har andra lösningar för att uppdatera artikel- och prisinformation på ett effektivt sätt.
Import/export av data

Arbetar du i ytterligare system utöver ditt Visma? Med vår uppskattade lösning eliminerar du manuell felhantering och sparar även tid genom automatisk överföring mellan systemen.

Excelinläsning

Läs in vad du vill i artikelregistret! Med vårt omtyckt program Excelinläsning kan du enkelt lägga upp nya artiklar och ändra befintliga artiklar samt uppdatera och lägga till nya prislistor.

EDI

Vill du spara tid, pengar och miljö med effektivare dokumenthantering? EDI-modul kan både ta emot och skicka elektroniska fakturor, prislista, order mm. Integrerat och anpassat för ditt Visma system.

Varför ska jag integrera mina system?

All information inom ett system

Ett affärssystem för hela verksamheten

Automatiserade flöden

Tidsbesparing

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

MARIA ZACHRISSON

Säljare

© DataPartner