Påverkas du av de kraven på spårbarhet av fiskeriprodukter?

Sedan Januari 2019 ska alla berörda aktörer ha börjat rapportering till Hav- och Vattenmyndigheten enligt utökade krav inom EU.
DataPartners uppdrag är att hjälpa dig som Visma-användare att uppfylla de krav och samtidigt reducera ditt administrativa merarbete.
Framförallt integrerar vi i din verksamhet en koppling mellan ditt Visma affärssystem och myndighetens spårbarhetssystem.
Med DataPartners koppling har du en exakt koll på spårbarheten och all info hamnar automatiskt i ditt affärssystem samtidigt som du rapporterar till myndigheten.
Du har koll från ingående lager till leverans i din bokföring i realtid.

Hur ska jag rapportera in allt som krävs?

DataPartner har utvecklat en lösning för att lösa spårbarhetskraven samt hjälpa våra kunder effektivisera sitt arbete genom hela processflödet från inköp och inleverans till förädlingen av fisken och leverans till kunderna.
Spårbarhet Fisk är en pekskärmslösning helintegrerat med etikettskrivare, streckkodsläsare och våg så att man kan stå i en blöt miljö och sköta in- och utleveranser i systemet.

Spårbarhet Fisk – smart spårbarhet

Långsiktig lösning för framtiden med lagerkontroll

Komplett: Lagerhantering, inköp, förädling & försäljning

Fysisk märkning: Effektivisering med streckkodshantering

Flexibilitet – Använd de delar du behöver

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

Det är ju ett mycket stort projekt men vi har nu varit igång skarpt i flera månader och redan nu ser vinningen att ha ETT system som sköter allt. Mina kolleger som står i den blöta miljön med gummistövlar på kan bland annat göra in- och utleveranser med en streckkodsläsare tack vare etiketterna som systemet också skjuter ut. Nu har vi en tajt koppling mot Visma Administration för att minska på det dubbelarbetet som vi har gjort i många år samt ta hand om lagret på ett helt annat sätt än vi har kunnat göra tidigare.

MARTIN PETERSSON

Fiskeboa i GBG AB

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

    ROBIN EKELUND

    Applikationskonsult

    Håll dig uppdaterad!