Utbildning i våra egna Visma-tilläggsprogram

En lösning kan vara hur bra som helst, men utan kunskap är det lätt att man missar mervärdet. Vi på DataPartner finner det extremt viktigt när kunden investerar i en lösning, att denne också har kunskap i hur man på bästa sätt nyttjar lösningen till fullo.
Ingen implementering (leverans) ska ske utan att vi på DataPartner har säkrat att användaren/användarna har utbildats i programvarans funktionalitet. Detta vet vi normalt sett är en utmaning, då många av våra kunder har mycket att göra. Men investeringen du lägger i tid innebär sparad tid tillbaka.
Våra erfarna utbildningskonsulter ser till att du och kollegorna får all nödvändig utbildning för att tillgodose de nya funktionerna i den levererade lösningen. I slutändan ska detta underlätta din dag.

Varför ska du anlita oss?

Vi skapar en effektiv helhetslösning för dig

En samlad kompetens som sträcker sig över olika branscher skapar trygghet

Våra tjänster ger dig tid som du kan investera i din framtid

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

MARIA ZACHRISSON

Säljare

© DataPartner