DataPartners utbildare är certifierade Visma-lärare och kan hjälpa dig

Visma Administration är ett av flera Visma-program som är enkla att sätta sig in i och det är därför vanligt att Visma-användaren till viss del är självlärd. Ofta med vissa begränsningar i sin kunskap. Visma utvecklar regelbundet sina program och det är därför viktigt att hänga med.
Alltför många företagare kämpar med att vara uppdaterade i de regeländringar som myndigheterna kommer med. Detta tar Visma och DataPartner hänsyn till, men gör du det?
Med nästan 25 års erfarenhet och några av landets duktigaste Visma-kompetenser, så kan DataPartner erbjuda skräddarsydda utbildningar för företaget. Efter en genomgång kan vi hjälpa dig att avgöra utbildningens omfattning utifrån er kunskapsnivå och ambition.
Ibland är det mer kostnadseffektivt att skicka en utbildningskonsult till er istället för att skicka företaget till en utbildningslokal.
När vidareutvecklade du senast din personal i något som är en av de viktigaste delarna i företagets fortsatta utveckling?

Vilket program behöver du hjälp med?

Visma Administration

Landets mest beprövade ekonomiprogram. Från butiker till jordbruk och redovisningskonsulter. Inget ekonomiprogram har lika mycket erfarenhet.

Visma Tid

Klockren tidrapportering för bättre lönsamhet. Visma Tid erbjuder smart tidrapportering för tjänsteföretag som säkrar att alla timmar finns på bordet när det är dags att fakturera.

Visma Lön

Sveriges mest valda löneprogram. Visma Lön har förändrat vardagen för tusentals löneadministratörer.

Andra Visma-program

Vi kan också utbilda dig i många andra Vismaprodukter. Hör av dig för att berätta om dina behov.


Varför ska du anlita oss?

Vi skapar en effektiv helhetslösning för dig

En samlad kompetens som sträcker sig över olika branscher skapar trygghet

Våra tjänster ger dig tid som du kan investera i din framtid

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

PETER BLONÉR

Visma Certifierad Lärare

© DataPartner