Vill du bli vår kollega? – tjänsten är tillsatt

By 26 maj, 2021Nyheter
PERSONAL

Meriva Redovisning söker en redovisningskonsult!

Om jobbet

Upplever du att rollen som redovisningskonsult är under stark förändring och gillar det?
Vill du utveckla din förmåga att leverera framtidens ekonomitjänster?
Vill du vara en nyckelspelare i ett glatt och kompetent gäng, med ambition att utveckla dig själv, företaget och kunderna?
DataPartner är under en spännande tillväxt med utveckling inom flera produkt- och tjänsteområden. Efterfrågan på våra konsulttjänster är starkt ökande och vi behöver växa vårt konsultteam med flera personer i framtiden. Vi utsågs nyligen av Visma Spcs till “Årets Partner 2020”, för femte gången i rad.

Vi söker dig som…

…är en glad individ och som vill vara med och utveckla våra affärer och kunder. Du värdesätter ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Vi tror att du har en förmåga att se förbi problemen och få kunden att förstå fördelarna med att ibland ändra sitt sätt att arbeta. Du är lyhörd för förbättringsbehov både internt och hos kunden.

Vi utgår ifrån att du har en stor datamognad och tidigare erfarenhet från Visma SPCS är givetvis meriterande men inte ett krav.

Tjänsten:

Dina uppdrag sker via vårt dotterbolag Meriva AB från kontoret i Helsingborg alt. Malmö eller hos våra kunder i närområdet. Du kommer att arbeta med små och medelstora företag inom en mängd branscher, där vi sköter hela eller delar av kundens löpande ekonomitjänster, bokslutsarbeten o dyl.

Arbetsuppgifterna består bl.a. av löpande redovisning, bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer. Du kan också fungera i en konsultativ/rådgivande roll och därmed ska du vara bevandrad inom investeringskalkyler, produktkalkylering mm. Vi vill att du ska ha jobbat med, eller ha kunskap om, lönehantering. Har du erfarenhet från tidsredovisning så är detta ett plus. Du ska kunna hantera rapporter och bistå kunden med nyckeltal.

Som ekonomikonsult hos oss blir du en del av ett konsultteam som spänner över ett brett kompetensområde, som verksamhetsutveckling, utbildningar inom Visma och egna programvaror samt redovisningstjänster. Vår styrka finner kunden i den expertis vi besitter inom ekonomitjänster ihop med vår unika position som Vismaspecialister.

Din bakgrund:

Vi söker dig som är civilekonom alternativt gymnasieekonom i botten med lämplig påbyggnadsutbildning. Önskvärt är om du har några års erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, men dina personliga kvaliteter är för oss mycket viktiga.

Som person är du utåtriktad och du har lätt att skapa förtroende. Samarbetsförmåga och en stor portion empati är ett starkt plus då det är viktigt att vi bryr oss om våra kunder och medarbetare och gärna gör det lilla extra som blir ett mervärde för kunden. Att du kan hålla många bollar i luften tar vi för givet.

Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde.

Rollen rapporterar till VD.
Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med din ansökan.

Låter detta intressant?

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Då är du välkommen med din ansökan senast den 6 juni till info@dpab.se

För mer information är du välkommen att kontakta VD Mikael Modig på 0704-586083 alternativt mail mm@dpab.se

DataPartner har 20 medarbetare med kontor i Helsingborg, Malmö och Göteborg. Vi erbjuder utbildningar, konsultation, lager- och logistiklösningar samt tillbehör till små och mellanstora företag. DataPartners styrka och unikum ligger i dess spetskompetens inom Visma SPCS, Sveriges bredaste sortiment av integrationslösningar till nämnda system samt kompetensen att specialanpassa och integrera systemlösningar utifrån kundbehov. Detta gör DataPartner till marknadens bredaste leverantör av såväl standard som kundspecifika lösningar.