Visma Lön Special uppdateras inte med nya regelverk

Visma Lön Special kommer inte att uppdateras med nya regelverk gällande arbetsgivardeklaration på individnivå samt för hantering av personuppgifter som tillämpas under 2018.
Det betyder att du måste konvertera ditt företag till en nyare version av Visma Lön. Men för att du ska ha det så enkelt som möjligt har vi ett erbjudande.

Vårt erbjudande till dig – 20% rabatt!

Vi har tagit fram ett riktigt bra erbjudande för att hjälpa dig komma igång med Visma Lön på ett smidigt sätt. Vi kan hjälpa er med allt kring ditt Visma Lön – konvertering, uppsättning, genomgång & utbildning!

 

Erbjudandet gäller enbart för bokningar som sker innan 31 oktober.
Välkommen att kontakta oss för att diskutera era behov och boka din konsult.

Förenkla din vardag med Visma Lön

Visma Lön har förenklat vardagen för tusentals löneadministratörer. Med vårt smidiga löneprogram klarar du månadens löneutbetalningar på kortare tid och med mindre arbetsinsats. Med inbyggda internettjänster och smarta appar kan dina medarbetare själva rapportera tider och reseräkningar direkt på webben. Enklare kan det inte bli.

Ett smidigt program

Visma Lön kan hantera allt från semesteruträkningar och traktamenten, till arbetstidsförkortning och kontrolluppgifter. Flera löneadministratörer kan jobba samtidigt och det har dessutom stöd för detaljhandelns avtal och IF Metalls teknikavtal.

Betala och bokför

Du betalar enkelt ut alla löner till dina anställda med en banklista, eller med bankfil för automatiskt löneöverföring. Samtidigt får du fullständigt bokföringsunderlag, som kan föras över med en SIE-fil till ditt ekonomiprogram.

Full flexibilitet i molnet

Du och dina medarbetare registrerar arbetstider och avvikelser samt reseräkningar direkt i mobilen eller på webben. All information synkroniseras sedan med ditt löneprogram. Dessutom kan ni ta emot era lönebesked både via app/webb.

Snabbval som förenklar

Programmet har koll på alla anställdas arbetsschema — det enda du behöver göra är att registrera avvikelser. Detta gör du med hjälp av snabbval som gör alla beräkningar åt dig. Det finns snabbval för exempelvis sjukdom, övertid, VAB m.m.

Varför ska du anlita oss?

Vi skapar en effektiv helhetslösning för dig

En samlad kompetens som sträcker sig över olika branscher skapar trygghet

Våra tjänster ger dig tid som du kan investera i din framtid

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

KATHARINA SVERKERSTEN

Affärskonsult

[contact-form-7 404 "Not Found"]

© DataPartner