Vill du bli kontaktad av oss?

Våra öppettider är vardagar 8.00 – 16.00 & dag före helgdag 8.00 – 12.00
Du kan också ringa oss på 042 – 400 60 70

  Har du frågor kring en faktura?

  Våra öppettider är vardagar 8.00 – 16.00 & dag före helgdag 8.00 – 12.00
  Du kan också prova ringa oss på 042 – 400 60 70

   webinar
   utbildning
   Redovisning & Bokföring

   Vårt systerföretag Meriva Redovisning vänder sig till små och medelstora företag och har erfarenhet av en mängd olika branscher. De arbetar med bl. a. löpande bokföring, månads- och årsbokslut, deklarationer och löner.
   Du kan få hjälp med att se över dina ekonomiska flöden och ställa in det som behövs för att bli riktigt digital och effektiv i sin bokföring.

   konsult
   Konsulttjänster

   Våra konsulter är specialister inom Visma Spcs och hjälper till med bland annat verksamhetsutveckling, projektledning, Visma administration, Visma lön, Visma bokslut och många andra program. Företag har med vår hjälp kunnat välja rätt affärssystem och hitta integrationer som bidragit till effektivisering av arbetsprocesser. Våra konsulter hjälper dig hela vägen.

   koppla
   Integrationslösningar

   Med hjälp av våra lösningar inom Visma Spcs gör vi det möjligt för dig och ditt Visma att kommunicera med andra system på ett smidigt och enkelt sätt. Våra Visma-kopplingar kan hjälpa dig att undvika felleveranser, effektivisera fakturahantering, exportera data för att sedan bearbeta och importera igen. Med en Visma integration får du en större insikt i ditt Visma affärssystem.

   verksamhet
   Rapporter, mallar & analys

   Vi har hjälpt många företag med att göra om och skapa nya rapporter till affärssystemet som hjälper dig att få en bättre översikt och kontroll samt ett bättre beslutsstöd. Har du en fakturamall du vill ha hjälp med att ändra eller skapa en ny är det något vi också kan hjälpa till med. Vi har kunskap om analysverktyg som Microsoft Power BI, Microsoft Excel och Visma ekonomiöversikt.

   Våra kontor

   HELSINGBORG
   Garnisonsgatan 25A, 254 66 Helsingborg

   GÖTEBORG
   Regnbågsgatan 8B, 417 55 Göteborg

   MALMÖ
   Östra varvsgatan 4, 211 19 Malmö

   UMEÅ
   C/o Grinsvall
   Korpralsvägen 34B, 904 32 Umeå

   Håll dig uppdaterad!