Effektivisera ditt sätt att skapa kundorder med våra tilläggsprogram

I princip alla våra kunder skapar kundorder i sitt Visma men gör de det på ett effektivt sätt? Eftersom vi ser hur Visma-användarna jobbar dagligen med sitt orderhanteringsflöde så har vi tagit fram några Visma-plugins för att hjälpa till.
Vi har en Android-app samt handdatorlösning för att skapa kundorder medan du är ute på fältet eller på mässa och ett program för att få valfria dokument med artikelbilder i färg.
För er som har ett sidosystem (t.ex. Microsoft Excel) eller webshop som ni vill importera order ifrån så har vi en perfekt lösning för att automatisera din vardag.
OrderOnline

Med vår Android-app samt handdatorlösning med stöd för streckkoder så kan du registrera kundorder i Visma oavsett var du befinner dig.

Import/export av data

För dig som vill automatisera orderhanteringsflödet med en koppling till ett externt system t.ex. en webshop eller tredjepartslogistik

BildDokument

Skapa en proffsig offert eller orderbekräftelse med artikelbilder i färg för att ge dina kunder den service de förtjänar.

Vilka är fördelarna med orderhantering?

Korrekt lagervärdering

Automatiserade flöden

Tidsbesparing

Nöjdare kunder tack vare korrekt leverans

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

MARIA ZACHRISSON

Säljare

© DataPartner