Logotyp

Undvik dubbelarbete och ha en integrerad lösning

DataPartner har lösningen som kopplar Visma till er webbshop, factoring bolag eller andra externa system. Vi har även andra lösningar för att uppdatera artikel- och prisinformation på ett effektivt sätt.

Vi hjälper er hela vägen

Våra lösningar möjliggör

Smidig dataöverföring: När vi kopplar samman ert affärssystem med andra externa system skapar vi skräddarsydd kommunikation som möjliggör för data att automatiskt överföras mellan dem. Snabbt, smidigt och effektivt. 

Uppdatera och arbeta med era register enkelt i Excel: Vi erbjuder möjligheten att smidigt plocka ut och arbeta med olika register direkt i Excel. När arbetet med önskat register är slutfört återimporteras informationen, vilket säkerställer att ert affärssystem alltid är uppdaterat med korrekta och aktuella uppgifter. 

Minimerat manuellt arbete: Massuppdatera och minska behovet av manuellt arbete och öka effektiviteten i era arbetsflöden. Inga manuella uppdateringar eller justeringar av register, vilket sparar tid och resurser. 

Närbild på en leende ung man med mörkt sidkammat hår och bruna ögon

Vill du att vi kontaktar dig?

Låt oss hjälpa er skapa en integrerad lösning som underlättar överföringen av data mellan era system och som passar era behov och önskemål. Kontakta oss idag för att koppla samman era system och minimera manuell handpåläggning.

Logotyp

Sveriges ledande leverantör av Visma Spcs program

Som Vismapartner
0 år
Medarbetare
0 st
Årets Vismapartner
0 år

Utforska våra lösningar

Genom att integrera era system minskar ni dubbelarbete och uppnår ökad effektivitet i era arbetsflöden. Förenkla och effektivisera era processer genom att få olika system att kommunicera smidigt med varandra. Vi erbjuder olika dataöverföringslösningar som integrerar ert affärssystem med er webbshop, ert factoringbolag eller andra plattformar.