Logotyp

Analysverktyg och rapporter

DataPartner skapar en effektiv helhetslösning till er! Med välutformade och anpassade rapporter uppnås bättre kontroll, översikt och beslutsstöd i företaget. DataPartner specialanpassar rapporter och utskriftsmallar och kan även skapa specifika Excelrapporter enligt era önskemål, och det bästa av allt, det är integrerat med ert Visma Spcs och Figurator EXT.

Vi hjälper er hela vägen

Statistik, rapporter och beslutsstöd

Vi hjälper er med statistik och rapporter av olika magnitud. Nedan är ett urval av de rapporter vi kan skräddarsy efter era behov. Vi kan även skapa interaktiva rapporter till er verksamhet genom analysverktyget Power BI.

Försäljningsrapporter:
Rapporter som visar försäljning per produkt, kund, region eller annan relevant dimension. Detta ger insikter i försäljningstrender, lönsamhet och kundbeteende.

Lagerrapport: Rapporter som visar lagersaldo, omsättningshastighet, leveransprecision och annan viktig information om lagrets prestanda. Detta ger bättre kontroll över lagerhanteringen och minskar risken för brist eller överskott.

Ekonomiska rapporter: Behöver ni hjälp med koncernrapportering? Då finns vi här för er! Ekonomiska rapporter och statistik visar företagets ekonomiska hälsa, så som resultaträkning, balansräkning, likviditetsanalys och andra finansiella nyckeltal. Dessa ger en övergripande bild av företagets ekonomiska styrka och välmående.

Närbild - Ung kvinna med pliriga ögon och axel långt blont hår. Kvinnan har en svart spetsblus med puffärm på sig

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi skräddarsyr och anpassa rapporter, statistik och utskriftsmallar efter företagets specifika behov och mål. Maximera nyttan av ert affärssystem och få en bättre grund för beslutsfattande. Kontakta oss och se hur vi kan hjälpa till att identifiera lämpliga rapporter och snygga utskriftsmallar som säkerställer de krav och förväntningar som er organisation har.

Kund- och leverantörsrapporter
Rapporter som visar kund- och leverantörsinformation, inklusive betalningsstatus, kreditgränser, köphistorik och annan relevant information. Denna kategori underlättar relationer och hantering av kund- och leverantörsförhållanden.

Produktivitetsrapporter
Rapporter som visar produktivitet och effektivitet på olika nivåer i organisationen. Detta hjälper till att identifiera förbättringsområden.

Utskriftsmallar
Behöver ni utskriftsmallar som följer er grafiska profil? Vill ni ha en specifik design på era mallar och känner att standardmallarna inte kan ge er det. Då finns vi här för att designa, placera er logotyp och strukturera om fakturor och andra mallar utefter era behov och önskemål.

Vi hjälper er hela vägen

Power BI – ett sätt att analysera data

Uppnå era affärsmål med större precision och effektivitet med Business Intelligence (BI) och analysverktyget Power BI från Microsoft. Visualisera, analysera och dela data på ett snabbare och effektivare sätt och skapa en datadriven företagskultur. Med Power Bi kan ni dra nytta av företagets data på ett strukturerat och användarvänligt sätt och det fungerar mot Visma Administration.

Laptop skärm som visar en mängd data och grafer

Anpassning och flexibilitet

Power BI erbjuder möjligheten att skapa rapporter och dashboards på ett sätt som passar just era specifika behov och preferenser. Med en mängd olika visualiseringsverktyg, anpassningsalternativ och integrationsmöjligheter kan ni skapa skräddarsydda analyser som är relevanta för er verksamhet. 

Vill ni öka er konkurrenskraft på marknaden och uppnå era affärsmål med större precision och effektivitet? Då ska ni kontakta oss idag så kan vi öppna upp möjligheten för er att visualisera, analysera och dela data på ett snabbare och effektivare sätt med hjälp av Power BI.

1
Visualisering och analys
Med Power BI kan ni visualisera och analysera data på ett intuitivt sätt och skapa interaktiva och anpassningsbara rapporter och dashboards.
2
Beslutsstöd
Med Power BI kan ni fatta mer välgrundade beslut baserade på de insikter som kommer fram i dataanalysen.
3
Delning och samarbete
En av de stora fördelarna med Power BI är möjligheten att dela insikter och rapporter med andra inom organisationen.