Få kontroll på ditt lager med våra tilläggsprogram

Vi har många års erfarenhet av lagerhantering inom flera olika branscher, med hjälp av våra produkter kan du säkra dina leveranser och få en effektivare vardag.
ProduktionsRapportering

Omvandla dina råvaror eller komponenter till en färdig produkt! Bygg recept innehållande råvaror, komponenter, arbete, maskintid m.m för att kalkylera kostnaden för den slutliga produkten.

LagerLogistik

Vårt uppskattade program LagerLogistik är en komplett handdatorlösning för inventering, orderplockning, inleveranser, lagerplatsflytt och till och med orderläggning.

FraktExport

FraktExport integrerar marknadens främsta transportadministrationssystem, Logtrade med Visma Administration. På så sätt får du automatiserat flöde mellan dina speditörer och frakter.

OneClickShip

OneClickShip är en integration mot Nordens största Delivery Management system, Unifaun Online. Automatiseing av dina frakter i Visma. Informationen du har kring ordern i Visma överförs med ett klick till Unifaun Online och Pacsoft Online där korrekta fraktdokument skrivs ut och ordern förs över via EDI till vald transportör.

ArtikelEtikett

Effektivt sätt att märka produkter. Vill du märka upp dina varor med streckkoder och er egen logga? ArtikelEtikett har bl.a. obegränsat stöd med prislistor i olika valutor.

Vilka är fördelarna med lagerhantering?

Korrekt lagervärdering

Automatiserade flöden

Tidsbesparing

Nöjdare kunder tack vare korrekt leverans

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

JESPER CHRISTOFFERSSON

PRODUKTÄGARE

© DataPartner