Hur stödjer affärssystemet din verksamhet?

Allt fler upptäcker behovet av ett affärssystem för att effektivisera företagets processer. Som Vismaspecialister vet vi hur Visma kan nyttjas på det effektivaste sättet. Vi har unik kompetens för att kunna bistå verksamheten och utveckla processerna.

Vad kan vi hjälpa till med?

Behovsanalys

Vi kommer ut och säkerställer att du väljer rätt system. Exempelvis; säkerställer ekonomifunktionen, reskontror, leverantör och kundreskontror.

Projektledning

Hur leder man ett projekt om man saknar tid och ibland erfarenheten? Många av våra kunder väljer oss för att säkerställa ledningen och organiseringen av projektet.

Implementering

Vi hjälper dig igång dina program med installation och uppsättning. Vi säkerställer arbetsflödet, justering av dokument, exempelvis order och faktura, och konverterar tidigare data.

Utbildning

Med nästan 25 års erfarenhet och några av landets duktigaste Visma-kompetenser, så kan DataPartner erbjuda skräddarsydda utbildningar för företaget.

Varför ska du anlita oss?

25 års erfarenhet

Helhetslösning

Innovativa och kreativa lösningar

Personligt engagemang

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

PETER BLONÉR

Konsult

© DataPartner