Logotyp

Verksamhetsutveckling

Låt affärssystemet stödja er verksamhet

Allt fler inser vikten av ett effektivt affärssystem för att optimera processer i verksamheten. Som specialister på Visma Spcs och Figurator EXT vet vi hur man erhåller maximal nytta utav affärssystemets potential. Vi besitter unik kompetens som gör att vi kan stödja er verksamhet och utveckla dess processer på bästa möjliga sätt.

1
Behovsanalys
Vi genomför en noggrann behovsanalys för att säkerställa att ni väljer rätt system utifrån era behov. Vi fokuserar på att säkerställa rätt arbetsflöden, ekonomifunktioner, reskontror för både leverantörer och kunder, samt andra relevanta områden.
2
Uppsättning
Vi genomför installation och uppsättning som hjälper er komma igång. Vi anpassar arbetsflöden och granskar dokument, såsom ordrar och fakturor, och ser till att tidigare data konverteras och överförs på ett smidigt sätt.
3
Projektledning
Låt oss ta hand om ert affärssystemprojekt! Saknas tid eller erfarenhet för att driva ett projekt i hamn, då tar vi hand om projektledningen åt er. Vi säkerställer att ert projekt planeras, genomförs och utvärderas på ett professionellt sätt.

Utbildning
Med över 30 års erfarenhet av affärssystem och en av landets mest framstående Visma Spcs kompetenser, som belönats med ”Årets Visma Spcs Partner” hela åtta gånger kan DataPartner stolt erbjuda unika utbildningar för era anställda. Vi ser till att er personal får den kompetens de behöver för att använda affärssystemet på bästa möjliga sätt.

Kontakt

Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Skallig man med kort grått skägg och mustach. Mannen ler och är iklädd blå skjorta med mönster och en blå kavaj