Logotyp

Automatisera dina frakter och spara tid

Med våra fraktlösningar automatiseras och effektiviseras hela processen för att skicka paket och gods. Vi förstår att det kan vara besvärligt och tidskrävande att hantera frakter, men oro er inte, vi har lösningarna för att göra frakthanteringen enkel och snabb, och utan dubbelarbete!

Vi hjälper er hela vägen

Fördelarna med våra fraktlösningar

Automatisering: Inget dubbelarbete. Automatiserade processer direkt i ert affärssystem som sparar tid och minskar risken för fel som lätt uppstår vid manuell hantering.

Effektivitet: Skicka snabbt och enkelt ut era försändelser utan att lägga tid på administrativa uppgifter. Beställ, spåra och överblicka er frakt i realtid.

Spårbart: Förenklad spårbarhet med automatisk uppdatering av sändningsnummer, antal kolli, vikt mm direkt till ert affärssystem. SMS och e-post avisering.

Glad ung kille med mörkblont hår, skägg och mustach. Mannen har en vit t-shirt under en blårandig skjorta med översta knappen uppknäppt

Vill du att vi kontaktar dig?

Med våra integrerade fraktlösningar kan ni vara säkra på att era frakter hanteras på ett smidigt och effektivt sätt. Kontakta oss för att koppla ihop ert affärssystem med någon av våra fraktlösningar för en snabbare och säkrare frakthantering.

Våra samarbetspartners

Utforska våra lösningar

Genom att integrera era system minskar ni dubbelarbete och uppnår ökad effektivitet i era arbetsflöden. Förenkla och effektivisera era processer genom att få olika system att kommunicera smidigt med varandra. Vi erbjuder olika dataöverföringslösningar som integrerar ert affärssystem med er webbshop, ert factoringbolag eller andra plattformar.