Logotyp

Vår helintegrerade
e-handelslösning

HandlaOnline är DataPartners specialutvecklade lösning för e-handel som möjliggör automatisk överföring av data mellan er webbshop och ert affärssystem. Smidigt, snabbt och säkert överförs uppdateringar och ordrar i realtid, utan manuellt arbete. Ändrar ni till exempel artikelpris i ert affärssystem, uppdateras det automatiskt i webbshopen.

Vi hjälper er hela vägen

HandlaOnline

Vår webbshopslösning är skapad för att smidigt integrera och återspegla hela er affärslogik från affärssystemet direkt till webbutiken. Det innebär att all information såsom artikelregister, prislistor, rabatter och liknande automatiskt synkroniseras mellan affärssystemet och webshopen.

Denna sömlösa integration säkerställer att ni har en enhetlig och uppdaterad upplevelse på båda plattformarna utan manuell inmatning av data, vilket sparar tid och minimerar risken för felaktigheter.

Välkammad gråhårig man med skägg och mustach. Mannen har en blå skjorta med översta knappen uppknäppt

Vill du att vi kontaktar dig?

Vi gör det enklare att få full koll på er försäljning och lagerstatus i ett och samma system.

5 goda skäl att välja HandlaOnline

1
Maximera er synlighet med vår kraftfulla sökmotor-optimeringstjänst
2
Anpassningsbara formulär som förenklar insamlingen av information från besökare
3
Automatisk synkronisering med Visma. Tex. artiklar, prislistor, lagerstatus, order och fraktinformation
4
Stöd för olika valutor och möjlighet att hantera multipel förpackningsstorlek
5
Anpassad kundupplevelse och precis produktfiltrering baserat på inloggad kund
Logotyp

Optimera er e-handel med vårt ”allt-i-ett” Content Management System som har funktionerna ni behöver för att ta er webbshop till nya höjder!
Smart fraktberäkning, anpassad prisvisning, integrerade kundrabatter, stafflade priser och valutor, enkel förpackningshantering, effektiv kundhantering, smart filtrering och tydlig kommunikation.

Content Management System (CMS)
Vi har utformat en intuitiv användarupplevelse så att ni enkelt kan skapa säljande innehåll och interagera med era besökare, där all nödvändig funktionalitet finns tillgänglig, samtidigt som vi har eliminerat
krångliga funktioner och svåranvända moment.

Vårt mål är att erbjuda ett användarvänligt och lättarbetat CMS utan att tumma på prestanda, så som optimerad SEO och kundupplevelsen. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna webplattformsanvändare kommer vårt CMS att underlätta era arbetsprocesser och hjälpa er att maximera er e-handel.

Logotyp

HandlaOnline är utformad för att passa era specifika behov, med möjlighet till kundunika rabatter och priser för en personligare köpupplevelse.

Webbshopplattformen är fullt integrerad med Visma Administration och genom att låta kunderna lägga sina egna orders sparar ni både tid och resurser, samtidigt som all information uppdateras i realtid i ert affärssystem utan manuell handpåläggning.