Logotyp

Datapartner

Utbildningar & Events

Behöver ert företag förbättra kunskapen inom ert affärssystem? Utvecklingen inom teknologi går ständigt framåt. Det är viktigt att hålla sig ajour med de senaste trenderna och uppdateringarna för att dra maximal nytta av affärssystemet.

Genom att hålla sig uppdaterad kan man dra nytta av nya funktioner, förbättringar och effektiviseringar som kan hjälpa till att optimera företagets verksamhet och öka produktiviteten. Att investera tid och resurser i att förstå och använda de senaste funktionerna kan verkligen göra skillnad i hur effektivt och smidigt företaget kan drivas.

Vi på DataPartner erbjuder skräddarsydda utbildningar till våra kunder i Visma Spcs, Figurator och för alla våra integrationslösningar. Våra utbildningar anpassas efter era specifika behov och kan hjälpa ert företag vidareutveckla ert dagliga arbete i affärssystemet

Webbinarium:
För att hålla er uppdaterade om de senaste funktionerna och förbättringarna erbjuder vi även kostnadsfria webbinarium där ni kan lära er om olika nyheter och funktioner i programmen. Ta chansen att utveckla era kunskaper genom korta informativa presentationer och maximera effektiviteten i ert arbete genom våra skräddarsydda utbildningar och webbinarium.

Kontakt

Låt ert affärssystem göra jobbet! Kontakta oss för att se hur våra utbildningar kan hjälpa er bli bättre användare av ert affärssystem och få mer tid över till kärnverksamheten och era kunder.

Ung leende man med smilgropar och litet skägg på hakspetsen. Kort mörkt hår som är kammat i sidbena och en svart piketröja