Märka ditt lager & dina produkter med streckkoder

Fler och fler ser fördelar med att använda streckkoder. I vissa fall vill man märka sina produkter för egen del och i andra fall är det kunderna som ställer krav.
Så fort du har märkt produkterna med streckkoder så kan sköta inleveranser och utleveranser med en streckkodsläsare samt inventera ditt lager betydligt fortare än ni kan idag.

När kan jag använda programmet?

Märkning vid inleverans

Knappa in vilket beställningsnummer det gäller. ArtikelEtikett kontrollerar vilka produkter som ingår i beställningen och hur många etiketter som skall skrivas ut.

Märkning vid utleverans

Knappa in vilket ordernummer det gäller. ArtikelEtikett kontrollerar vilka produkter som skall levereras och hur många etiketter som skall skrivas ut.

SSCC och kollifördelning – Skapa SSCC etiketter utifrån en order. Programmet gör en automatisk fördelning av dina artiklar till kolli som skriver över kolliinformation till Visma. Användbart vid avancerade EDI-flöde.

Märkning av artiklar

Så fort man sätter etiketter med streckkoder på sina artiklar så öppnas en hel drös med möjligheter för att arbeta på ett effektivare sätt. Då kan du sköta inleveranser och utleveranser med en streckkodsläsare samt inventera lagret betydligt fortare än ni kan idag.

Vad är fördelarna?

Skapa streckkoder snabbt och enkelt

Korrekt information

Underlätta arbetet på lagret

Säkerställa inleveranser och utleveranser

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

MARIA ZACHRISSON

Säljare

© DataPartner