Effektivisera din vardag med en systemkoppling.

Arbetar du i ytterligare system utöver ditt Visma? Med vår uppskattade lösning ”XML-Import/Export” eliminerar du manuell felhantering och sparar även tid genom automatisk överföring mellan systemen.

Vilken lösning behöver du?

Har du en webshop?

Om du har e-handel utan en koppling till ditt Visma så sitter du säkert varje dag och gör dubbelarbete. Vi kan importera dina order och kunder till Visma samt exportera artiklarna och lagersaldon till webbshopen.

Vill du få in order/faktura?

Dagligen löser vi import av order och fakturor till hundratals Vismakunder. Om du har ett sidosystem (t.ex. Microsoft Excel) och vill importera order- eller fakturaunderlag till ditt Visma så kan vi hjälpa dig. Export av fakturor löser vi också!

Förenkla inköpsprocessen?

Vår lösning kan också hjälpa dig att effektivisera inköpsprocessen genom hela flödet – Beställningar, Inleveranser till lagret med inkommande följesedlar, Leverantörsfakturor.

Har du ett externt lager?

Om du har ett externt lager (tredjepartslager) så kan vår lösning hjälpa dig att exportera dina order till personalen på lagret samt uppdatera ordern med orderstatus när artiklarna har blivit levererade.

Vad är fördelarna?

Automatisk överföring

Flexibla inställningar

Ta bort handhavandefel

En lösning till flera arbetssituationer

Exempel på några av våra befintliga kopplingar

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

citat

DataPartners lösning har hjälpt oss att på ett smidigt sätt kunna automatisera faktureringen mot våra 2000 anslutna verkstäder och bilprovningsstationer. De har varit lyhörda för våra behov och hjälpt oss att hitta den bästa lösningen för vår affärsmodell. Utan den här integrationen hade vi haft svårt att växa utan att behöva lägga mer resurser på ekonomi.

MALIN LANDBERG

Lasingoo

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS.

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

MIKAEL JAHN

Produktchef

© DataPartner