Effektivisera din vardag med en koppling mellan två system

Arbetar du i ytterligare system utöver ditt Visma? Med vår uppskattade lösning ”DataConnect” eliminerar du manuell felhantering och sparar även tid genom automatisk överföring mellan systemen.

Vilken lösning behöver du?

frakt
Har du en webshop?

Om du har e-handel utan en koppling till ditt Visma så sitter du säkert varje dag och gör dubbelarbete. Vi kan importera dina order och kunder till Visma samt exportera artiklarna och lagersaldon till webbshopen.

etikett
Vill du få in order/faktura?

Dagligen löser vi import av order och fakturor till hundratals Vismakunder. Om du har ett sidosystem (t.ex. Microsoft Excel) och vill importera order- eller fakturaunderlag till ditt Visma så kan vi hjälpa dig. Export av fakturor löser vi också!

Förenkla inköpsprocessen?

Vår lösning kan också hjälpa dig att effektivisera inköpsprocessen genom hela flödet – Beställningar, Inleveranser till lagret med inkommande följesedlar, Leverantörsfakturor.

lager
Har du ett externt lager?

Om du har ett externt lager (tredjepartslager) så kan vår lösning hjälpa dig att exportera dina orders till personalen på lagret samt uppdatera med orderstatus när artiklarna har blivit levererade.

Vad är fördelarna?

Automatisk överföring

Flexibla inställningar

Ta bort handhavandefel

En lösning till flera arbetssituationer

Exempel på några av våra befintliga kopplingar

Håll dig uppdaterad!