Vi är Vismaspecialister

DataPartner AB har varit en trogen Visma Partner och Visma Integrationspartner i 24 år.
Vi har dessutom vunnit Årets Partner fyra gånger (2006, 2012 & 2016, 2017) och Årets Integrationspartner två gånger (2010 & 2014) vilket vi är mycket stolta över!

Vismaprodukter

Det finns ett antal olika Vismaprodukter som vi säljer, implementerar och utbildar er i. Det kan vara ett ekonomisystem, löneprogram eller tidsrapporteringssystem.

lasmorebutton-2

Tilläggsprogram

Under alla åren tillsammans med våra kunder så har vi utvecklat en hel del tilläggsprogram. Vi har erfarenhet inom det mesta; från lager, logistik och Formex hela vägen till golfklubbar och föreningar!

lasmorebutton-2

Vismautbildning

Vi erbjuder skräddarsydd utbildning som underlättar för dig och dina kollegor att använda era VISMA-produkter på bästa sätt. Utbildningens innehåll och upplägg anpassas helt efter era behov.

lasmorebutton-2

Rapporter & Mallar

Vi har tagit fram ett antal rapporter till affärssystemet som ökar möjligheten till en bättre översikt och kontroll samt till ett bättre beslutsstöd.
Vi hjälper också till med design på era utskriftsmallar.

lasmorebutton-2

Vilka produkter är du i behov av?

Här hittar du några av våra Vismaprodukter som vi säljer, implementerar och utbildar er i.
VISMA ADMINISTRATION

Sveriges mest köpta ekonomiprogram

Visma Administration är landets mest beprövade ekonomiprogram. Inget ekonomiprogram har lika mycket erfarenhet. Systemet hanterar allt från bokföring och fakturering till order, lager, offert och inköp.

VISMA eEKONOMI

En komplett lösning för dig som driver eget

Visma eEkonomi är ett webbaserat ekonomiprogram som effektiviserar din vardag som företagare med enskild firma eller eget aktiebolag. Visma eEkonomi gör det enkelt för dig att fakturera och bokföra via surfplattan och mobilen.

VISMA TID SMART

Klockren hjälp till bättre betalt

Med ett webbaserat tidredovisningssystem kan du och dina anställda rapportera tid var ni vill, både i datorn och direkt i mobilen eller surfplattan.

VISMA LÖN

Sveriges mest valda löneprogram

Visma Lön har förändrat vardagen för tusentals löneadministratörer. Med vårt enkla löneprogram klarar du månadens löneutbetalningar på kortare tid och med mindre arbetsinsats.

VISMA ANALYS

Fatta rätt beslut i ditt företag

Visma Analys är ett modernt verktyg som hjälper dig att göra nyckeltalsanalys och analysera ditt företags ekonomi för att fatta bättre beslut. Spåra felaktigheter och skapa egna rapporter.

VILL DU VETA MER?

favi3

HÖR AV DIG

Kontakta oss om det är något vi kan hjälpa till med eller om du bara har en fråga.

© DataPartner