Missa inte våra kommande webbinarier

Anmäl dig till våra kommande webbinarier och ta del av
de tjänster, lösningar och utbildningar vi erbjuder.

Sidan uppdateras löpande med nya webbinarier.

Visma Tid Smart

Vad vet du om Visma Tid Smart?

Med Visma Tid Smart som är ett webbaserat tidredovisningssystem kan du och dina anställda rapportera tid var ni vill, både i datorn och direkt i mobilen eller surfplattan.

Nu bjuder vi in dig till ett webbinar där vår Vismakonsult Thomas Löfvenhamn visar funktioner och möjligheter för dig som vill både förenkla vardagen men även digitalisera.

Anmäl dig nu och gör vår Vismakonsult Thomas sällskap!

När: 10 November 2020

Klockan: 09:00 – 09:30

ANMÄL DIG

AttestOnline tillsammans med Visma

Vill du digitalisera och ta nästa steg men upplever att det är svårt att komma igång?

Med vårt molnbaserade attestsystem i kombination med Visma AutoInvoice, kommer du igång på cirka 2 timmar och som ekonomiavdelning arbetar du endast i Visma Administration. Attest av leverantörsfakturor sker på webben.

Tillsammans med Visma håller vi bland annat webbinar den 13 November där Joanna Norlander från Visma, berättar mer om AutoInvoice. Robin Ekelund från DataPartner visar flödet mellan Visma och AttestOnline.

visma
visma

Årsavslut i Visma Administration med Thomas Löfvenhamn

Det är en del att tänka på i samband med ett nytt år. Tillsammans går vi igenom steg för steg vad som är viktigt så att du tryggt kan avsluta året och påbörja det nya året i Visma Administration.

Kurs 1
När: 24 November 2020

Klockan:09:00-10:30

Kurs 2
När: 4 December 2020

Klockan: 13:30-15:00

Anmäl dig nu och gör vår Vismakonsult Thomas sällskap!

Kommande – DataPartner & Unifaun

Efter nyår kommer DataPartner tillsammans med Unifaun erbjuda er ett webbinar där vi visar er hur ett flöde mellan ert affärssystem Visma Administration kan kopplas till Unifaun för en enkel och säker transporthantering.

När: Kommer

Tid: Kommer

PRENUMERERA FÖR ATT INTE MISSA

unifaun

Kommande –
Visma Company Expense webbinar

Med Visma Companyexpense kan du och dina medarbetare på ett enkelt sätt automatisera utläggshanteringen. Anställda rapporterar utlägg, milersättning och traktamente direkt i mobilen medan chefer attesterar utläggsrapporter i mobilen eller på webben.

Som ekonomi- eller löneadministratör får du in färdigkonterade rapporter som är är direkt integrerade med Visma Lön 300/600, Visma eEkonomi och Visma Administration.

När: Kommer

Klockan: Kommer

PRENUMERERA FÖR ATT INTE MISSA

Håll dig uppdaterad!