Logotyp

Årets Visma Spcs Partner 2022

Guldig medaljong med texten Årets Visma Partner 2022

För åttonde gången har DataPartner blivit utsedd till Årets Partner. Med specialanpassade integrationslösningar, ett stort utbud av produkter som optimerar affärssystem, utbildningar och skräddarsydd konsultation tar DataPartner hem utnämnelsen ”Årets Visma Spcs Partner 2022”.

Motiveringen lyder – ”…för ert fantastiska arbete samt ert omfattande engagemang och användandet av stora delar av vårt produktutbud för att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Ert enastående försäljningsresultat av Visma Spcs produkter och tjänster samt er förmåga att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt har verkligen imponerat på oss.

Vi ser fram emot ännu ett år av framgång tillsammans och är övertygade om att ni kommer fortsätta leverera lysande resultat och skapa nöjda kunder.”

– Jag är väldigt stolt över att vi återigen är Årets Visma Spcs Partner. Det är resultatet av ett väldigt hårt och hängivet arbete från alla mina kollegor, och det skulle självklart inte vara möjligt utan deras insatser under året. Jag vill också rikta ett stort tack till alla våra lojala kunder som både utvecklar och sporrar oss till att kontinuerligt bli bättre. Detta är ännu ett kvitto på att ni är i goda händer hos oss med marknadens bästa Visma konsulter, säger-Fredrik Fenberg, vd, DataPartner AB.

Under 25 år har DataPartner arbetat med integrationer till Vismas system och har idag Sveriges största utbud utav integrationslösningar till affärssystemet.